بلدرچین

بلدرچین

بلدرچین را درایران به اسم‌های گوناگون می‌شناسن مثل: کرک بدبده
وشم اویارترسونک سمانه و... (به نفل از دوست عزیزم در وبلاگ نگاهی به طبیعت)

نژاد های بلدرچین

گونه های مختلفبلدرچین مثل انواع ایرانی،آمریکایی و ژاپنی موجودند که نژادهای ژاپنی آن برای پرورشمرغوبترند.

ماهم روی نژادهایژاپنی آن بحث می کنیم.پنج نوع بلدرچین ژاپنی به اسامی زیر وجوددارند:

(نوع وحشی):Pharach-1

این پرنده رنگهایپر مخلوط دارد.همراه با رنگهای سیاه و سایه های مختلف که تفوق رنگ قهوه ای اند.دربلدرچین نر صورت و گلو قهوه ای و گلو و قسمت بالای سینه دارچینی است.در بلدرچینماده نیز صورت و گلو قسمت بالای سینه دارچینی روشن با خالهای سیاه است در حالی کهقسمت پایینی سینه خرمائی رنگ است.

 

:Biritish range -2

نوعی از بلدرچین باپرهای سیاه رنگ است که در آن به طور مشابه پیمان گدار شدهاند.

 

English white-3

نوعی بلدرچین باپرهای سفید و یا همراه با قسمت های سیاه

 

Manchurin golden-4

پرنده هایی به رنگطلایی یا میتوان گفت گندمی رنگ اند.

 

Tuxedo-5

این نوع بلدرچین ازنوع بلدرچین دو رنگ است .سطح گردن و صورت و شکم سفید و بقیه قسمت ها سیاهنظیرparach است.

 

کباب بلدرچین:

مواد لازم

بلدرچین 1200 گرم
آب لیمو ترش 5/2 فنجان
پیاز خام خلال شده 3عدد
زغفران مقداری
روغن زیتون نصف فنجان
کرفس خورد شده مقداری
فلفل نمک مقداری

طریقه پخت:

 

 

بلدرچین را بعد از تمیز کردن با 2 تا 3 لیوان آب ، یکی دو عدد پیاز خرد کرده و یکی دو برگ ساق کرفس و چند ساق جعفری میگذاریم نیم پذ شود و آب آن به خودش برود و سسی از روغن زیتون با کره آب کرده و آب لیمو نمک فلفل را آماده میکنیم و بلدرچین را در سس میخوابانیم و بعد مثل کباب جوجه به سیخ میکشیم و روی حرارت ملایم کباب میکنیم.
باید زمان طبخ آن از جوجه طولانی تر و حرارت ملایم تر باشد و مرتب به آن سس کره با آب لیمو بدهید تا کاملا کباب پخته و برشته شود.

 

درباره بلدرچین بدانیم!


بلدرچین پرنده ای پرجنب و جوش و گوشت آن بسیار لذیذ میباشد ، از لحاظ علمی ماده ای به نام "گلیکوژن"در سلولهای ماهیچه این پرنده وجود دارد و هرچقدر ماهیچه در طول زندگی این پرنده فعال باشد گوشت آن لذیذتر است. به همین دلیل گوشت بلدرچین از گوشت مرغ و دیگر ماکیان برتری دارد.

از دیگر مزایای این پرنده این است که بعد از طبخ به دلیل وجود سلولهای پیچیده پیوندی در اثر پخته یا بریان شدن به هیچ وجه متلاشی نمیشود و پرنده ترکیب خود را کاملاً حفظ کرده و در پذیراییها ، زیبایی و آرامش فراوانی به سفره میدهد.

ارزش پروتئین موجود در گوشت این پرنده 913/24 درصد است و این در حالیست که انواع اسیدهای آمینه کمیاب که در سایر پروتئینها یافت نمیشود ، در گوشت این پرنده به وفور وجود داشته باشد. به همین دلیل در اغلب نقاط دنیا پزشکان برای افراد مسن و از کار افتاده که احتیاج مبرمی به ترمیم سلولهای از دست رفته بافتهای خود را برای حفظ و بازیابی سلامت و شادابی خود دارند، مصــــرف گوشت بلدچین را تجــــویــــز مینمایند.

از طرف دیگر وجود عناطر معدنی کمیاب و ویتامینهای عدیده در گوشت این پرنده آن را برای امراض صعب العلاج همچون « آسم ، تشنج ، فشار خون ، ضعف اعصاب و یا در مواردی ناراحتی های روانی و عقب افتادگیهای جسمی و روانی و همچنین بیخوابی همچون داروی معجزه آسا میباشد» .

 

امروزه به صورت صنعتی در برخی از شهرهای ایران مانند اصفهان ساوه قم ساری زنجان گلپایگان این پرنده تولید میشود. که بیشتر از دو نژاد Tuxedo  و  English white  تولید می شود که بازده گوشتی بهتری نسبت نوع وحشی آن دارد. در ضمن این دو نژاد بسیار ارام و در قفس های مخصوص نگهداری به راحتی قابل پرورش هستند.

 

 

خواص درمانی گوشت و تخم بلدرچین!


1- سرشار از امگا3
2- غنی از آهن / ویتامینهای آ ، ب ، ث / اسیدهای آمینه و میکرو المانها
3- توصیه شده برای دوران بارداری – سنین رشد
4- تنظیم سیکل خواب / افزایش مقاومت بدن
5- عاری از کلسترول مضر / مناسب برای شیر خواران
6- تنظیم سیستم عصبی ، قلبی و گوارشی
7- استحکام عضلات و استخوان ها
8- افزایش تمایلات جنسی
9- دفع مواد رادیو اکتیو و سرطان زا
10- در کشور ژاپن به عنوان بخشی از صبحانه کودکان نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
11- بدلیل حجم کم تخم بلدرچین و میزان بالای پروتئین آن نسبت به تخم مرغ ، برای ورزشکاران بخصوص بدنسازان عزیز نیز توصیه میشود.

 

/ 8 نظر / 147 بازدید
نگاهی به طبیعت

بلدرچین را درایران به اسم‌های گوناگون می‌شناسن مثل: کرک بدبده وشم اویارترسونک سمانه و... حالا چرا این بیچاره را با این همه اسم و لقب یک راست بردین تو قابلمه؟[نیشخند] موفق باشید

بردیا

سلام دوست عزیز. وب شما هم بی نظیر خیلی ازش استفاد کردم. ای به چشم، به اسم شکار لینکت کردم. ممنون که سر زدی.

بردیا

سلام دوست خوبم .مشکل حل شد .لینکت کردم با افتخار .[لبخند] موفق باشی.

نگاهی به طبیعت

باسلام ممنونم افتخار دادید من هم جبران کردم فقط خواهش کوچکی دارم آن‌هم لطفتا از اسم فامیلم در کنار اسم وبلاگ استفاده کنید نه از اسم کوچکم باتشکر فراوان

محمد

http://daramadeziyad.persianblog.ir به این وبلاگ یه سری بزنید کار در منزل با درآمد عالی یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار تومان تنها با صرف 40 دقیقه زمان در روز و یک اتاق 3*4 ما اصول پرورش بلدرچین را به شما خواهیم آموخت و در تمام زمینه ها ائم از تجهیزات خرید و فروش بلدرچین بسته بندی پرورش و غیره از ما مشاوره بگیرید09139308071

کیوان

سلام دوست عزیز سه بلدرچین دارم 2ماده 1نر چیکار کنم بلدرچین رو تخم بشینه؟

mohsen.lotfi

kheyli mamnon az etelaate khobeton.khaheshan kameltar konid mer30, djd(lotfan az ghazahai tagh vitati begid.(